Wednesday, November 2, 2011

Lihtne Tai kookose-kanakarri lillkapsa"riisiga"

neljale
1 lillkapsas
500 g kanafileed või -kintsusid
1 väiksem sibul
1 paprika
300 g rohelisi ube (värsked või külmutatud)
1 purk kookospiima
Tai vürtsisegu
soola-pipart

Haki lillkapsas või töötle köögikombainiga nii peeneks, et see meenutab riisi. Pane mikrolaineahjukindlasse anumasse(anumal peaks olema kindlasti kaas) ning lase täisvõimsusel küpseda 8 minutit, seejärel lase kaane all veel auruda u 5 minutit ja siis maitsesta kergelt soolaga. Lillkapsas peaks jääma riisikonsistentsiga. Vajadusel tuleb kauem küpsetada.
Karri jaoks kuumuta pannil õli, lisa pannile hakitud sibul. Seejärel tükelda paprika ja lisa pannile. Siis lisa oad. Nüüd haki kana suupärasteks tükkideks, aga ära veel pannile pane. Lisa pannile vürtsisegu ja sool, vajadusel-soovi korral pipar, kuumuta paar minutit kuni tunned tugevalt maitseainete lõhna. Nüüd pane pannile kana ja küpseta peaaegu valmis. Siis lisa kookospiim (kookospiima hulk oleneb sellest, kui vedelat kastet sa soovid, kuid arvesta, et lillkapsas tõmbab pärast päris palju sousti omale sisse). Lase kaste keema ja lase tasasel tulel podiseda 5-6 minutit.
Serveeri kaste lillkapsa"riisiga"

No comments:

Post a Comment