60 g maapähkleid
100 g Digestive küpsiseid
70 g võid
Kate:
150 g tumedat (min 70% kakaosisaldusega) šokolaadi
1 dl kanget kohvi
250 g maitsestamata toorjuustu (nt mascarpone)
1 dl fariinsuhkrut
4 muna
Valmistamine: Pae ahi 200 kraadi peale sooja. Sulata või. Purusta pähklid ja küpsised köögikombainis, sega sulatatud võiga ning suru 24-26cm lahtikäiva koogivormi põhja. Küpseta põhja 200 kraadises ahjus 5-10 min, tõsta jahtuma.
Sulata vesivannil šokolaad, sega juurde kange kohv. Vahusta munakollased poole fariinsuhkruga, sega munakollasevaht pidevalt segades kuuma šokolaadisegu hulka. Kui segu on jahtunud, lisa toorjuust.
Vahusta munavalged, lisa ülejäänud suhkur ja sega ettevaatlikult jahtunud šokolaadisegu hulka. Vala kate jahtunud koogipõhjale ja hoia külmikus vähemalt 3 tundi
No comments:
Post a Comment