Sunday, July 10, 2011

Kartulipõhjal hakklihapitsa.

2-le

6 kartulit
150-200 g hakkliha
pitsamaitseaine
sool
must pipar
1 väike purk tomatipastat
1 sibul
1 küüs küüslauku
3 tomatit
1-2 dl riivitud juustu

Kartulid koorida ja viilutada õhukeseks, laotada tihedasti teineteise kõrvale ahjuplaadile (küpsetuspaberiga kaetud). Pruunistada hakkliha kuumal pannil, maitsestada. Lisada tomatipüree ja kuumutada veel paar minutit. Jaotada segu kartuliviiludest põhjale.
Koorida ja viilutada sibulad, laotada hakklihakattele, samuti purustatud küüslauk. Kõige peale laotada tomativiilud.
Puistada üle riivjuustuga ja küpsetada 200-225 kraadises ahjus u pool tundi.
Vahetult enne serveerimist võib peale puistada rukolat.
Retsept Nami-Namist

No comments:

Post a Comment